Zoeken naar leuke met

Uw zoekactie voor leuke met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Alex 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik mis de passie
Hey ik ben alex en ik mis de passie enorm . Ik wil terug kunnen genieten van een intiem moment tussen 2 verlangende personen even jij en ik in een passievol moment samen . Ik heb een zwak voor rijpe en of echt mollige vrouwen en ben dan ook al een tijdje opzoek naar een nieuw vast contact en graag niet te ver uit de buurt . Hygiene discretie en eerlijkheid zijn wel echt een must voor mij . Ben je benieuwd ? Stuur me dan een leuke mail met wat inhoud en dan praten we daar vast en zeker verder . Liefs alex  
gisteren
Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
gisteren
Daniel 43 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Knappe veertiger zoekt mooie skinny 50+ dame
Hallo, Knappe veertiger, zeer verzorgd, ervaren, charmant en vrouwvriendelijk zoekt een date met een mooie 50+ dame. Ik zoek een dame die zeer slank of skinny is, zeer vrouwelijk, charmant, stijlvol, verzorgd en tijd heeft voor een leuke date. Ik kan zonder probleem ontvangen. Graag reactie, mag met foto, hoeft niet naakt. Groetjes D.  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
gisteren
Sporter 28 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Op zoek naar een leuke milf
Knappe jonge man heel sportief fitness voetbal competitie 1m92 blauwe ogen donker haar intiem geschoren 21cm. Ik ben op zoek naar fun en genot met een ondeugende vrouw met ervaring.  
gisteren
Paul 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw welkom!
Ik, grote, nette en zeer hygiënische single man van 60 jaar zoekt contact met leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw welkom voor spannende geile afspraakjes. Dit met alle respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen...Liefs xxx  
gisteren
Respectvol 44 jaar Antwerpen - Geel
Fijne connectie
Hej hallo, ben via deze weg opzoek naar een nette verzorgde dame voor een fijne band mee op te bouwen naast mijn relatie. Wie weet zijn we wel een leuke aanvulling voor elkaar….  
gisteren
Justme 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ondeugende afspraakjes
Hoi, ik ben een 42j gebonden man, 1m94, 80 kg die langs deze weg een leuke dame zoekt om af en toe eens af te spreken in alle discretie. :) Ik zoek terug dat extra tikkeltje spanning, elkaar verleiden, plagen... zonder enige verplichtingen. Liefst overdag, en ik kan me verplaatsen, in en rond Brussel. Indien interesse hoor ik het wel. Ondeugende kusjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10